Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Εκδηλώσεις Αναπτυξιακής Κιλκίς στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»



Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Ελλάδα», η Αναπτυξιακή Κιλκίς οργανώνει μια σειρά από μοναδικές και πρωτότυπες εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς:
1. «Αγιορείτικη μαγειρική με τοπικά προϊόντα» με τον πατέρα Επιφάνιο τον Μυλοποταμινό, αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους, την Παρασκευή 30/8, στις 20:00, στο stand 83.

2. «Φιλιστωροφιλέματα» - Δημιουργική μαγειρική του Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη με παραδοσιακά προϊόντα της Μάρθας Νικητίδου, το Σάββατο 31/8, στις 18:30, στο stand 83.

3. «Γαστρονομικές επενδύσεις με το πρόγραμμα LEADER» - Ημερίδα / Συζήτηση, εν όψει της Γ΄ προκήρυξης του προγράμματος, το Σάββατο 31/8, στις 18:00, στο χώρο εκδηλώσεων.

4. Θεατρικό παιχνίδι με τοπικά προϊόντα για μικρά παιδιά, το Σάββατο 31/8, στις 18:00, στο χώρο παιδικών εργαστηρίων.

5. «Γαστρονομικές περιπλανήσεις & ο πολιτισμός των γεύσεων» - Παρουσίαση του διακρατικού έργου Medeat», το Σάββατο 31/8, στις 20:30, στο χώρο εκδηλώσεων.

6. «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» - Σεμινάριο οινογνωσίας με την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο Μ. Νέτσικα, την Κυριακή 1/9, στις 18:30 και στις 19:45, στο χώρο εκδηλώσεων (δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 23410 25305).

7. «Σκάλισμα φρούτων (carving) και Διακόσμηση πιάτων (food styling)» με τον Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη, την Κυριακή 1/9, στις 11:00 και στις 19:00, στο stand 83.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις ενδυναμώνουν τις προσπάθειες ανάδειξης και προβολής της πολύτιμης τοπικής γαστρονομικής μας παράδοσης και δημιουργίας και ενισχύονται από το διακρατικό πρόγραμμα Medeat που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Κιλκίς στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος LEADER.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.