Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πήγε να δωροδοκήσει αλλά την πάτησε

Συνελήφθησαν χθες (22.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες ηλικίας 47, 66 ετών και ένας 55χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της άμεσης συνέργειας σε αυτή.
Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε προηγηθεί καταγγελία Διοικητή Δημόσιας Υπηρεσίας σύμφωνα με την οποία η 66χρονη, ενεργώντας με προτροπή και για λογαριασμό της 47χρονης ιδιοκτήτριας εταιρείας καθαρισμού, τον προσέγγισε δύο φορές και του υποσχέθηκε την παροχή του χρηματικού ποσού (20.000) ευρώ, ώστε με την ιδιότητά του, να φροντίσει να ανατεθεί το έργο της καθαριότητας της Υπηρεσίας για την περίοδο 2013-14 στην εταιρεία της 47χρονης. Το χρηματικό ποσό, όπως η ίδια του ανέφερε, της το είχε παραδώσει ο 55χρονος υπεύθυνος της εταιρείας.

Στη συνέχεια, σε συνάντηση της 66χρονης με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, αυτή τον διαβεβαίωσε ότι θα του παρέδιδε το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ, αυξημένο δηλαδή κατά (10.000) ευρώ, μόλις υπογραφόταν η σχετική σύμβαση ανάθεσης του έργου καθαριότητας υπέρ της εταιρείας για την οποία αυτή μεσολαβούσε.

Τα εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.