Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Συνεργασία σε θέματα υποδομών μεταξύ Γ.Α.Σ.Κ. και Ποντίων Κιλκίς στη χειροσφαίριση

Την από κοινού συνεργασία σε θέματα και λειτουργία των τμημάτων υποδομής συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν χθες Τρίτη 30 Ιουλίου εκπρόσωποι του τμήματος χειροσφαίρισης της ομάδας μας με τους διοικούντες των Ποντίων Κιλκίς. Η συμφωνία αυτή είναι το επιστέγασμα των επαφών που είχαν εδώ και καιρό οι δύο πλευρές με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και της το δυνατό ορθότερης αξιοποίησης και ανάδειξης των νεαρών αθλητών της πόλης μας. Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι ομάδες έχει ως εξής:

Σήμερα στις 30 Ιουλίου 2013 συναντήθηκαν εκπρόσωποι των διοικήσεων του Α.Μ.Σ Πόντιοι Κιλκίς και του τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ Κιλκίς και κατέληξαν σε μία επί της αρχής συμφωνία ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχει κοινή διαχείριση στα Τμήματα Υποδομής με σκοπό την παροχή όσο το δυνατό καλύτερων προοπτικών στους νεαρούς αθλητές αλλά και την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων.

Αποτελεί πεποίθηση των ανθρώπων των δύο συλλόγων ότι μέσω της συνεργασίας και των κοινών προσπαθειών θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των αθλητών και του αθλήματος. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων που διήρκεσαν αρκετούς μήνες και οι τεχνικές λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα οπότε θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.