Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κ.

Με δυνατές διπλές προπονήσεις ξεκίνησε την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς. Άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι για να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να πραγματοποιήσουν μια πορεία ανάλογη με τη περσινή και γιατί όχι να ανέβουν ακόμη ψηλότερα. Στις σαράντα ημέρες που απομένουν μέχρι το εναρκτήριο παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας εντός έδρας, καλούνται οι παίχτες να φθάσουν στο καλύτερο σημείο απόδοσής τους ώστε να ξεκινήσουν θετικά τη καινούργια αγωνιστική περίοδο. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν στους ίδιους δυνατούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.