Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Γεωργαντά με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο γραφείο του τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο με τον οποίο είχε μια γόνιμη και επωφελή για τα θέματα τάξης και αστυνόμευσης του νομού συνεργασία.
Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται στο νομό από τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που επιδιώκουν την έξοδο από την χώρα. Ζήτησε μάλιστα από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. την ανάσχεση του κύματος λαθρομεταναστών με την αυστηρότερη εφαρμογή όσων προβλέπονται στο πρόγραμμα «ΣΑΡΙΣΣΑ» από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, νοτιότερα του Κιλκίς, δοθέντος ότι στις προσωρινές άδειες παραμονής στην χώρα που δίδονται στους λαθρομετανάστες υπάρχει ρητή υποχρέωσή τους να μην προσεγγίζουν συνοριακούς νομούς, όπως ο ν. Κιλκίς.

Μεγάλο μέρος της συνεργασίας των δυο ανδρών αναλώθηκε στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης του νομού με την μείωση του αριθμού των ανδρών που ανά δίμηνο αποσπώνται στους νομούς Έβρου, Κομοτηνής και Δράμας. Ο κ. Γεωργαντάς ζήτησε να ληφθεί μέριμνα να μην αποσπώνται περί τους 55 άνδρες και ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι από το μεθεπόμενο δίμηνο ο αριθμός των αποσπασμένων θα μειωθεί σημαντικά.

Τέλος ο κ. Γεωργαντάς ζήτησε την υλικοτεχνική υποστήριξη της αστυνομίας στο νομό με θερμικές κάμερες και μέσα μεταφοράς (αυτοκίνητα βαν κ.λ.π.) και έλαβε την υπόσχεση ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων της ΕΛ.ΑΣ. θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες της τοπικής αστυνομίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.