Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σεμινάριο – οδοιπορικό στον κόσμο του κρασιού, από την Αναπτυξιακή Κιλκίς

Ενδιαφέρεστε να μάθετε για το κρασί, πώς φτιάχνεται και πώς η ποικιλία του σταφυλιού επηρεάζει τη γεύση του; Θέλετε να ξέρετε πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση και πώς η ηλικία του και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του; Να γνωρίσετε πώς δοκιμάζουμε, αξιολογούμε και περιγράφουμε ένα κρασί χρησιμοποιώντας το σωστό λεξιλόγιο; Να μάθετε να συνδυάζετε σωστά τα κρασιά με τα τυριά;

Αν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις –ή ακόμη καλύτερα σε όλες- έχετε απαντήσει θετικά, τότε οι θησαυροί της οινικής γνώσης σάς περιμένουν στα σεμινάρια «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» με οδηγό την χημικό – οινολόγο - δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα! Τα δύο σεμινάρια οργανώνονται από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του «Κερνάμε Ελλάδα» στο Κιλκίς, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, στις 18:30 με 19:15 το πρώτο και στις 19:45 με 20:15 το δεύτερο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 23410 25305.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.