Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τσάκωσαν 42χρονο Γεωργιανό για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή

Συνελήφθη χθες (09.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ένας υπήκοος Γεωργίας 41 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ειδικότερα, στην Βέροια, ο προαναφερόμενος αφού διέρρηξε το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών ενός 48χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών συνολικής αξίας (1.600) Ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα από προστρέξαντες αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα,

· διαρρηκτικά εργαλεία,

· ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδας και

· ένα ειδικό αυτοσχέδιο εργαλείο για θραύση υαλοπινάκων καταστημάτων ή αυτοκινήτων.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. 

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος, στην πόλη της Βέροιας:

· το χρονικό διάστημα από 24.04.2013 έως 24.05.2013 αφαίρεσε από κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης μίας 39χρονης ημεδαπής ασημένια και μπρούτζινα κοσμήματα, καθώς και διάφορα ασημένια και μπρούτζινα αντικείμενα, συνολικής αξίας (5.000) Ευρώ.

· απογευματινές ώρες της 07.07.2013 αφαίρεσε από καταστήματος πώλησης ενδυμάτων μίας 41χρονης ημεδαπής αφαίρεσε διάφορα ασημένια κοσμήματα αξίας (3.000) Ευρώ περίπου.

· πρώτες πρωινές ώρες της 22.07.2013 αφαίρεσε από αρτοποιείο ενός 39χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των (3.150) Ευρώ.

Σε έρευνα στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα, κυρίως μπρούτζινα και ασημένια, καθώς και διάφορα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους του.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.