Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για την απόδραση 25χρονου Γεωργιανού

Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (17.08.2013) πρωινές ώρες στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας, ένας υπήκοος Γεωργίας 25 ετών, ο οποίος απέδρασε σήμερα από το κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.
Πρόκειται για έναν υπήκοο Γεωργίας 25 ετών, που κρατούνταν στο κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας στο πλαίσιο διοικητικής απέλασης για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ειδικότερα, ο 25χρονος με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του αστυνομικού σκοπού κρατητηρίων και αφού ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, κατάφερε να διαφύγει και να εξέλθει από το αστυνομικό κατάστημα. Ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στη Νέα Τρίγλια και συνελήφθη σε εγκαταλελειμμένη οικία, όπου προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει την σύλληψη.

Ο 25χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.