Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κιλκισιακός - ΠΑΟΚ Κ20 3-0

Την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια πραγματοποίησε ο Κιλκισιακός που το απόγευμα της Τετάρτης επιβλήθηκε άνετα με 3-0 του ΠΑΟΚ Κ20 σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο. Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βασίλης Σεργιαννίδης για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Κιλκισιακός καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο πρώτο ημίχρονο τα σουτ των Σαββίδη και Τζεβελέκη, αλλά και η κεφαλιά του Μπελίτσα δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι Κιλκισιώτες συνέχιζαν την πίεση στον αντίπαλο και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 62', με τον Λογγινίδη να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά, τη μπάλα να περνά από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 78' ο Αμανατίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μωυσίδης με κεφαλιά από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του Κιλκισιακού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83' με τον Μωυσίδη να κλέβει την μπάλα, την κατάλληλη στιγμή να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Τζεβελέκη ο οποίος αφού πρώτα "άδειασε" τον αντίπαλό του με κοντινό σουτ "έγραψε" το τελικό 3-0.


Για τον Κιλκισιακόξεκίνησαν οι Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Βασιλειάδης, Τζεβελέκης, Αϊβαζίδης, Σαββίδης, Μπελίτσας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Λογγινίδης, Αμανατίδης, Ασημακίδης, Μωυσίδης, Κωνσταντινίδης, Καρατζιάς, Ηλιάδης και Περπερίδης.

Ο αρχηγός Σπύρος Ματεντζίδης θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια βδομάδα, καθώς υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Αξιούπολης. Επόμενο φιλικό για τον Κιλκισιακό την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Νέο Αγιονέρι κόντρα στον τοπικό Εθνικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.