Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η “Νταντά εξ ουρανού” τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση “Νταντά εξ ουρανού” τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου.
Στο ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς, πρωταγωνιστεί η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα η οποία σκηνοθετεί και την παράσταση.
Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος.

Η πολυαγαπημένη μαγική νταντά των παιδιών, προσγειώνεται … από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις.

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει την διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή.

Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Πάνος Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου, και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης.

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

Τιμή εισιτηρίου: Ενηλίκων 12€, Παιδικά, φοιτητικά 8€

Εισιτήρια προπωλούνται από το γραφείο του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.