Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Tae Kwon Do του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Tae Kwon Do του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν στις 26 Ιουνίου 2013, ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα της Μητροπόλεως, πρώην Νομαρχίας Κιλκίς.
Δυο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Τ. γίνεται αυτή η διαδικασία σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου που κατέχουν έγχρωμη ζώνη Cup.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο από άσπρη ζώνη 10ο Cup έως και πράσινη 6ο Cup, και στο δεύτερο έως και μαύρη συλλόγου.

Έξι έτη συνεχούς άσκησης τουλάχιστον απαιτούνται για να αποκτήσεις τη μαύρη ζώνη συλλόγου που είναι και το πρώτο στάδιο που συμβολίζει την ολοκλήρωση της πορείας του αθλητή-ριας μέχρι την ημέρα της διεκδίκησης.

Η ύλη που πρέπει να γνωρίζει ο εξεταζόμενος-η είναι ανάλογα με τη ζώνη Cup (Βαθμός ). Γενικότερα όμως είναι τα Poomsae ( τεχνική με υποτιθέμενο αντίπαλο), τεχνική ποδιών-χεριών, κινησιολογία, κιρούγκι (αγώνας), θεωρία, θραύσεις.

Το κάθε παιδί με το δικό του τρόπο μπροστά σε όλους τους θεατές και συναθλητές του, διεκδίκησε με μεγάλη προσπάθεια και ταυτόχρονα απέδειξε ότι αξίζει την προαγωγή. Είναι μεγαλείο από αυτές τις ηλικίες να βλέπεις την αγωνιστικότητα και με καλή ψυχολογία. Στις εξετάσεις συμμετείχαν και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά που είναι και το πρότυπο των μικρών.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελείτο από τους κ. Ιωακείμ Πεχλιβάνη, Χαμαλίδη Γρηγόριο και Κωνσταντινίδη Σόλων, που έχουν την πλήρη εξουσιοδότηση να διεξάγουν την δοκιμασία αυτή σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΛ.Ο.Τ., δηλώνοντας στο τέλος τον ενθουσιασμό τους ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Πολύ καλή εμφάνιση είχαν επίσης οι αθλητές Παράσχος Δημήτριος, Μαργαρίτης Βασίλειος, Παλοπούλου Αναστασία, οι οποίοι απόκτησαν τη μαύρη ζώνη συλλόγου και το δικαίωμα αιτηθούν και να συμμετέχουν στις εξετάσεις της Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και μια μικρή επίδειξη από τους επί σειρά ετών πρωταθλητές Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο και Καϊκη Βαλσάμω, οι οποίοι εξετάστηκαν πρόσφατα στην ομοσπονδία για 3ο και 2ο DAN αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος στους αθλητές-ριες του συλλόγου και ευχήθηκαν καλή συνέχεια ευχαριστώντας τους γονείς για τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία.

Έναρξη νέας σεζόν 2 Σεπτεμβρίου 2013.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.