Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Συγχαρητήρια του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους αθλητές του Γ.Σ Μανδρών Δήμητρα Ζώτου, Κυριάκο Ζώτο και Αλέξη Προδανά και τον προπονητή τους Γιάννη Χρίστογλου για την εξαιρετική παρουσία και τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Ουκρανία.
Τέτοιες επιτυχίες, ιδιαίτερα με το εθνόσημο στο στήθος, μας κάνουν όλους υπερήφανους και αποτελούν απόδειξη ότι με σωστή και συστηματική δουλειά, με επιμονή αλλά και διαρκή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε σπουδαίες νίκες που μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον
Η Παγκόσμια διάκριση αυτών των παιδιών τιμά και προάγει τον ακριτικό μας νομό , δίνοντας σε όλους εμάς αλλά και τα παιδιά μας θετικά πρότυπα, βάζοντας παράλληλα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας για την νέα γενιά και τον Αθλητισμό μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως και σε όσους συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Καλή πρόοδο, πάντα επιτυχίες και νίκες τόσο στον αθλητικό στίβο όσο και στον στίβο της ζωής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.