Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ξεκίνημα για τον Κιλκισιακό με όνειρα και φιλοδοξίες

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Δευτέρα ο Κιλκισιακός στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, σε μια πρεμιέρα με αρκετά πρόσωπα καθώς ήταν όλα τα μέχρι στιγμής μετεγγραφικά αποκτήματα, ενώ περισσότεροι από είκοσι ποδοσφαιριστές ήρθαν να δοκιμαστούν από τον Γιώργο Σημαιοφορίδη, δείγμα του ότι το κιλκισιώτικο συγκρότημα είναι πόλος έλξης για πολλούς.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, με τους Γιώργο Σημαιοφορίδη και Νίκο Κωτάκη να μην…χαρίζονται στους παίκτες, και να τους…τρέχουν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο γήπεδο βρέθηκαν πενήντα περίπου φίλοι του ΑΟΚ αφού και αυτοί πιστεύουν πως φέτος θα είναι η χρονιά του ιστορικού συλλόγου.

Λιτός και περιεκτικός ήταν ο Γιώργος Σημαιοφορίδης στην δήλωσή του. «Θέλουμε να βάλουμε γερές βάσεις από πολύ νωρίς καθώς ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός την εφετινή αγωνιστική περίοδο» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με υποψήφιος μετεγγραφικούς στόχους. Βέβαια τις προηγούμενες ημέρες αποκτήθηκαν ο μέσος Κώστας Λογγινίδης από την Κρηστώνη, ο Τριαντάφυλλος Σαββίδης που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ από τον Αιγινιακό και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης σέντερ φορ, που το πρώτο εξάμηνο πέρσι ήταν στη Δόξα Χέρσου και στη συνέχεια έπαιξε στο Χωρύγι. 

Πάντως ο Κιλκισιακός θα κάνει γύρω στις 6-7 μετεγγραφές ακόμη ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος. Θυμίζουμε πως στις 31 Ιουλίου η αποστολή αναχωρεί για την Βασιλίτσα Γρεβενών όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.