Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έπαρση Σημαίας στον Συνοριακό σταθμό Ευζώνων

Με μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε και πάλι μετά από αρκετά χρόνια την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, η έπαρση της σημαίας μεταξύ του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων και της Μεθοριακής γραμμής. Τα έξοδα για την αγορά και την επανατοποθέτηση της σημαίας εμβαδού 12 τ.μ. επί ιστού ύψους 12 μέτρων καλύφθηκαν με την ευγενική χορηγία του ζεύγους Αθανασίου και Ελένης Μαυροματίδη ενώ στην όλη προσπάθεια ουσιαστική ήταν η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παιονίας.
Την εκδήλωση έπαρσης της νέας σημαίας και της τελετής Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου Δωρόθεο στην μεγαλύτερη χερσαία πύλη εισόδου της χώρας μας, τίμησαν με την παρουσία τους, , ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευζώνων κ. Τσανικίδης Νικόδημος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Λιάπης Αντώνιος, ο Διευθυντής του Τελωνείου Ευζώνων κ. Ιωάννης Καρακασίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παιονίας κ.κ. Κουλίνας, Σιωνίδης, Λιακοπούλου, Συμεωνίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Στην σύντομη του ομιλία ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας αφού ευχαρίστησε το ζεύγος Μαυροματίδη για την χορηγία του, επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος Παιονίας θα σταθεί δίπλα σε κάθε είδους πρωτοβουλία που έχει σκοπό την προβολή της εθνικής μας υπερηφάνειας και της εθνικής μας ταυτότητας. Κλείνοντας τόνισε την σημασία της σημαίας ως ένα πνευματικό και ψυχικό θησαυρό για όλους τους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.