Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε ΔΟΥ και Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Επισκέψεις στη ΔΟΥ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Τρίτη 9 Ιουλίου κλιμάκιο της διοίκησης του Επιμελητηρίου, μ` επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Τονικίδη. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, επίσης, τα μέλη του ΔΣ, Ανέστης Κωστίδης και Γεωργία Κολεσιώτου, και ο αντιπρόεδρος Πέτρος Καρβουνίδης. Στόχος των επισκέψεων ήταν η αλληλοενημέρωση και η συζήτηση για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που απασχολούν τον εμποροεπαγγελματικό κόσμο και τις εν λόγω υπηρεσίες(Αστυνομική Διέυθυνση, ΔΟΥ). 

Συγκεκριμένα, στη ΔΟΥ Κιλκίς ο κ. Τονικίδης έθεσε στη συζήτηση με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας, Ευάγγελο Ιωαννίδη, θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και εμποροεπαγγελματικό κόσμο του νομού μας στις σχέσεις του με την Εφορία, ενώ ταυτόχρονα τον ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα προσπάθειές του για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων. 

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Ιωαννίδης υποσχέθηκε να προωθήσει λύσεις σε αιτήματα που έχουν διατυπωθεί, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τον περιορισμό του ρόλου της ΔΟΥ Κιλκίς μετά την απομάκρυνση των τμημάτων, «Ελέγχου» και «Δικαστικού», τα οποία ως γνωστόν μεταφέρθηκαν στην Εφορία Αμπελοκήπων. Στην Αστυνομική Διεύθυνση το κλιμάκιο της διοίκησης του Επιμελητήριου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Αντώνη Λιάπη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Τελωνείου Ευζώνων, την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και του παράνομου μη στεγασμένου εμπορίου, καθώς και την πολιτική επιβολής προστίμων σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Τόσο ο κ. Τονικίδης όσο κι ο κ. Λιάπης κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων και δεσμεύτηκαν για τις δικές τους ενέργειες προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες για τη τοπική κοινωνία λύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.