Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Προβληματισμός για την αλλαγή των προτύπων στον περιφερειακό Τύπο»

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Προβληματισμός για την αλλαγή των προτύπων στον περιφερειακό Τύπο».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/7/2013, στα Ιωάννινα. Ώρα προσέλευσης 17:00. 
(«Παλαιά Σφαγεία», πολιτιστικός πολυχώρος)

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ημερίδας που είχε πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος στις 15/12/2012, σε αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας κατά την οποία συζητήθηκε η επιτακτική ανάγκη αλλαγής των δεδομένων που διέπουν τη λειτουργία του Τύπου.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, κος Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και δημοσιογράφος, κος Μιχόπουλος, εκπρόσωποι των Ενώσεων περιφερειακού Τύπου, ακαδημαϊκοί και οι τοπικοί φορείς.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους εκδότες-δημοσιογράφους ημερήσιων & εβδομαδιαίων εφημερίδων της χώρας.

Πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε, της Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ-πτηνοτροφικές επιχειρήσεις/ξενοδοχείο DU LAC, του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και τη στήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και της εταιρείας οινοποιίας ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης -Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.