Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Προετοιμασία, μετεγγραφές και δοκιμές παικτών του Κιλκισιακού

Ο Α.Ο. Κιλκισιακού ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 5.30μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα στην Βασιλίτσα Γρεβενών από τις 31 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου. Την Τετάρτη 10 Ιουλίου η διοίκηση του Κιλκισιακού θα ανακοινώσει τις πρώτες μετεγγραφικές της κινήσεις.
Ο. Α.Ο. Κιλκισιακού ανακοινώνει επίσης πως την Δευτέρα 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 5.30μ.μ. όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6944 301 394 (Γιώργος Σημαιοφορίδης, προπονητής) και 6944 543 869 (Νίκος Κωτάκης, βοηθός προπονητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.