Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους».

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού φιλοξενούν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 στο Θέατρο Λόφου τη θεατρική παράσταση "Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΥ & ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ" της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!!!
Μια κωμωδία με τη συμμετοχή του κοινού. (Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)


Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με την πολύτιμη βοήθεια χιλιάδων θεατών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θεράπευσε τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» και φέτος καταπιάστηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία με τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους».

Έτσι ονομάστηκε η συνέχεια, το νούμερο δύο, η νέα βερσιόν ή, αν προτιμάτε, το sequel της sold out (για δυο θεατρικές σεζόν) κωμωδίας της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Οι φετινοί ψυχαναλυόμενοι είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη. Μέσα από τη δική τους σχέση, διαμορφώθηκε επί σκηνής μια καινούρια συνθήκη ψυχανάλυσης.

Ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη τα ξαναβρήκαν και επαναπροσδιόρισαν τη σεξουαλικότητα τους με επιτυχία. Γι' αυτό και με ασφάλεια σύστησαν το σεξολόγο Γιάννη Λεονάρδο στους καλούς τους φίλους Γεράσιμο και Τζόυς.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας (Γιάννης Ζουγανέλης) αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα τους, βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο... συμμετέχει και το κοινό! Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να καθοδηγήσει άπαντες στη σεξουαλική ευτυχία.

Σε σχέση με το 2010, όταν πρωτοανέβηκε το έργο, τώρα τα οικονομικά προβλήματα είναι ακόμη χειρότερα και η λίμπιντο των Ελλήνων ακόμη πιο πεσμένη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ζευγάρι υπήρξε για χρόνια παράνομο, μέχρι που η σχέση τους νομιμοποιήθηκε. Τώρα, βιώνει τη σεξουαλικότητά του υπό συνθήκες έγγαμου βίου και υπόκειται στη φθορά της ρουτίνας και της καθημερινότητας, η οποία σε συνδυασμό με την πίεση της οικονομικής κρίσης, κάνει την κατάσταση να φαντάζει ανεξέλεγκτη. Προσθέστε και την ασυμφωνία χαρακτήρων σε πολιτικό επίπεδο. 


Αμφότεροι, κάποτε αριστεροί προς το ΚΚΕ. Τώρα , ο μεν Γεράσιμος-δημοσιογράφος στο επάγγελμα και άνεργος- έγινε ΣΥΡΙΖΑ, η δε Τζόϋς -κομμώτρια, με δική της επιχείρηση-ψήφισε Σαμαρά. Όλα αυτά κι άλλα πολλά, όπως ανομολόγητα πάθη, περίεργες επιθυμίες και απωθημένα αποκαλύπτονται, καταγράφονται και ψυχαναλύονται.

Την ώρα που το ζευγάρι βγάζει επί σκηνής τα «εν οίκω εν Δήμω» το κοινό συμμετέχει σε ασκήσεις αποσυμπίεσης, χαλάρωσης και γελιοθεραπείας και διώχνει από πάνω του παρακρατημένο θυμό χρόνων. Επίσης καθοδηγεί την τύχη του ζευγαριού με τον πιο δημοκρατικό τρόπο. Εκλογές! Ψηφίζει και αποφασίζει για την εξέλιξη του έργου.

Η «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» είναι η καθημερινότητά μας. Οι συνεδρίες του Γεράσιμου και της Τζόυς αποτυπώνουν τις ζωές όλων μας. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μια ακόμη ρεαλιστική μυθοπλασία που μας καθρεφτίζει, με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Η ίδια εξηγεί: «Ενώ το σεξ από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξε η πιο φθηνή διασκέδαση, με την κρίση πολλά ζευγάρια πλέον είναι υποχρεωμένα να πληρώσουν (σ.σ.: τον γιατρό) για να θυμηθούν πώς γίνεται».

Περισσότερα στην παράσταση! 

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελίτα Τσούγκου
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών

Εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία του ΟΠΟΝΓΑ τις εργάσιμες μέρες και ώρες

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 15€, Ανέργων –Πολυτέκνων-Συλλόγων:13€

www.facebook.com/pages/Σεξουαλική-Ζωή-Νο2/158242317680273

Πλάνα παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=zgj0XgiVurI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.