Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» εορτάστηκε χθες στην Έδεσσα

Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε χθες (01.07.2013) το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας και ακολούθως στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. Βάιος Χονδρός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Επίσης, παρέστησαν ο βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης ΤΖΑΜΤΖΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας, αναγνώσθηκε το εορταστικό μήνυμα του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Αστυνόμο Β΄ κ. Βασίλειο Πλουγαρλή, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της καθιέρωσης του εορτασμού της σημερινής ημέρας, προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους άρρητους δεσμούς που υφίστανται μεταξύ του εν ενεργεία προσωπικού και των τελευταίων.

Η «Ημέρα προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» είναι ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.