Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Βρέθηκε λύση για τη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Λύση στο σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει στην λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς δόθηκε μετά από άμεσες ενέργειες της διοίκησης του Ιδρύματος.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά από τη λήξη της σύμβασης του επικουρικού ιατρού-χειρούργου της Κλινικής, η οποία «άφησε» την Κλινική με 3 ιατρούς.


Προκειμένου λοιπόν, να αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα, η διοίκηση του Ιδρύματος ενημέρωσε για την κατάσταση, και μάλιστα πριν από την λήξη της σύμβασης του ιατρού, την προϊστάμενη αρχή την 4η ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης, και με απόφαση της τελευταίας μεταφέρονται στην Χειρουργική Κλινική του Κιλκίς από την ερχόμενη Δευτέρα, δύο χειρούργοι από το Νοσοκομείο του Αγίου Παύλου με το βαθμό του Διευθυντή και οι δύο.

Σε δηλώσεις του προς την ιστοσελίδα της Γνώμης ο Διοικητής του Ιδρύματος Θέμης Ανθρακίδης τόνισε τα εξής:

«Η χειρουργική Κλινική είναι ένας από τους πυλώνες του Νοσοκομείου μας, κάτι που καταδεικνύεται από την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτή. Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία του τελευταίου μήνα η Κλινική είχε πληρότητα της τάξης του 75%. Εκτιμούμε ότι με την προσθήκη των δύο ιατρών στη δύναμη του Νοσοκομείου μας, η λειτουργία της Κλινικής θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.