Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Επιτυχής περάτωση δεκαπενθημέρου δωρεάν εξέτασης μαστού στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Περατώθηκε με επιτυχία από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς το δεκαπενθήμερο πρόγραμμα του δωρεάν μαστικού ελέγχου, καθώς και του προγραμματισμού υλοποίησης μαστογραφιών σε πάνω από 130 γυναίκες. Σύμφωνα με τα στατιστικά που τηρεί το Νοσοκομείο μας, αρκετές από τις γυναίκες που προσήλθαν ήταν ανασφάλιστες με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να αποτελεί και την μοναδική τους διέξοδο ώστε να πραγματοποιήσουν δωρεάν, πλήρη προληπτικό μαστολογικό έλεγχο, καθώς και την απαραίτητη εξέταση μαστογραφίας.
Η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην άρτια και ομαλή διεκπεραίωση του προγράμματος.

Επιπλέον, και παρά τις έντονες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία στην επικράτεια λόγω της οικονομικής κρίσης, η διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καθιερώσει την παραπάνω διαδικασία σε ετήσια βάση.

Η πρόληψη που συναρτάται με την έγκαιρη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αποβεί σωτήρια, καθώς ο καρκίνος του μαστού στα πρώτα στάδια του είναι θεραπεύσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.