Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Βενιζέλος επισκέπτεται το Κιλκίς (Video)


5 σχόλια:

  1. Ε ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ? ΟΙ 15 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ.
    ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
    1.ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ??
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΥΜΑΡΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΓΟΡΩΝ;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχεις δίκιο.
      Όμως μην είμαστε και πολύ απαιτητικοί από τον απλό τον κόσμο. Μπράβο σε αυτούς που είχαν το θάρρος και του έκαναν απλές ερωτήσεις στις οποίες προφανώς δεν είχε να πει τίποτε. Αυτοί προσφέρουν υπηρεσία στον Σοσιαλισμό, αυτοί που αντιστέκονται, όχι οι χειροκροτητές.

      Διαγραφή
    2. Που τον θυμηθηκες τον σοσιαλισμο πατριωτη; Καμμια διευκολυνση περιμενουν. Αν ειχαν λιγη τσιπα θα την ειχαν κανει απο καιρο απο τον ολετηρα-πασοκ!

      Διαγραφή
  3. poly xeftiles autoi tou metwpou oloi dimosioi upalliloi einai kai milane gia mnimonio. Eseis kurioi ftaite gia to mnimonio me tous paxilous misthous sas.
    Autos o malias me ta gyalia pouy fwnazei kai doyleuei stin eforia kai kanei ftino dimosioupalliliko sundikalismo me tin omprela tis monimotitas.
    Bre OYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.