Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Με νίκη επέστρεψε το Kinesis-gym Boxing Team

Με νίκη επέστρεψε το Kinesis-gym Boxing Team από επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Nikopolis . Αγωνίστηκε ο αθλητής Σωτήρης Κάργας ο οποίος και σημείωσε Nock Out στον πέμπτο γύρο υπερέχοντας κατά πολύ του αντιπάλου του, ενώ στην γωνία του καθόταν ο αδελφός του και προπονητής του Ιωάννης Κάργας, αθλητής του Kick Boxing και του MMA. Λόγω της πολύ καλής εμφάνισής του κλείστηκε επαγγελματικός αγώνας πυγμαχίας για τον Αύγουστο. Μαζί με την ομάδα του Kinesis θα ξεκινήσει η προετοιμασία του αθλητή ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.