Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Kilkis Mountain Weekend

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετείχαν σε μία διοργάνωση που κατά γενική ομολογία ήταν εντυπωσιακή.
Το Σάββατο ξεκινήσαμε με τον ορεινό ημιμαραθώνιο 22 χιλιομέτρων, σε μία πανέμορφη και αρκετά απαιτητική διαδρομή, όπου αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν και απόλαυσαν έναν αγώνα εξαιρετικής διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε λαϊκός αγώνας 5 χιλιομέτρων όπου αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε έναν “φιλικό” αγώνα και να γνωρίσουν το μονοπάτι που βρίσκεται περιμετρικά του λόφου του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς.

Νικητής του ημιμαραθωνίου ήταν ο Δημήτριος Γάζος της ομάδας Ο.Μ. Γιαννιτσών με χρόνο 1 ώρα και 45 λεπτά. Στο λαϊκό αγώνα πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Ασβεστόπουλος Θεοδόσης με χρόνο 26 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Κωνσταντινίδου Βίκυ με χρόνο 3 ώρες και 8 λεπτά.

Μετά τον τερματισμό πραγματοποιήθηκε pasta party όπου κεράσαμε μακαρανάδα σε όλους τους αθλητές και τους θεατές, μία προσφορά του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.

Στις 21:00, έγινε η προβολή της ταινίας “Από τον Όλυμπο στο Έβερεστ” όπου καταγράφει την προσπάθεια της Ελληνικής Ορειβατικής Ομάδας για την κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής του κόσμου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Παύλο Τσιαντό για την παραχώρηση άδειας για την προβολή της ταινίας.

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με βροχή και αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν τη διαδρομή. Οι αθλητές αγωνίστηκαν τελικά σε μία διαδρομή 6 χιλιομέτρων όπου για τις κατηγορίες Fun και γυναικών έγιναν 2 στροφές και στις κατηγορίες 15-29, 30-39, 40-49 και 50+ έγιναν 4 στροφές. Δόθηκαν δύο διαφορετικές εκκινήσεις: μία για τις κατηγορίες Fun και γυναικών και μετά τον τερματισμό αυτών, δόθηκε η εκκίνηση των υπόλοιπων κατηγοριών.

Πρώτος στην κατηγορία Fun τερμάτισε ο αθλητής του συλλόγου μας Χρήστος Αθανασιάδης ο οποίος στο τελικό σπριντ πέρασε τον Κεχαϊδη Γιάννη (2ος) τερματίζοντας με τον ίδιο χρόνο, 43 λεπτά.

Στην κατηγορία των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Διαλετάρα Βιολέτα σε 1 ώρα και 10 λεπτά και πρώτος νικητής του αγώνα των 4ων στροφών τερμάτισε ο αθλητής του Action Bike Club Χασαπίδης Δημήτρης με χρόνο 1 ώρα και 12 λεπτά, κάνοντας μία εντυπωσιακή επίδοση.

Στην κατηγορία των αθλητών που συμμετείχαν και στις δύο ημέρες, συμμετείχαν δύο αθλητές. Πρώτος αναδείχθηκε ο Ιωαννίδης Αλέξανδρος από την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση με συνολικό χρόνο 3 ώρες και 54 λεπτά και δεύτερος ο Μπουρής Αστέριοςτου Σ.Φι.Π. Κιλκίς με χρόνο 4 ώρες.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και θα χαρούμε να σας δούμε ξανά του χρόνου.

Επίσης ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς ευχαριστεί όλες τις ομάδες υποστήριξης, τους χορηγούς – Cosmote, Κορπή, Μαχητής – και τους πάρα πολλούς εθελοντές που βοήθησαν να γίνει αυτό το διήμερο.

1 σχόλιο:

  1. Eνας συλλογος εκανε ολα αυτα τα ωραια,και δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε βεβαιως και η τελευταια.Να τα βλεπουν αυτα καποιοι στον δημο Κιλκις που οταν πηγαν οι εφεδροι αξιωματικοι σχεδον ετοιμοι για την διεξαγωγη αγωνων για την επετειο της μαχης του Κιλκις και ζητησαν μια συμπαρασταση επικαλεστηκαν δικαιολογιες φθηνιαρικες.Φανταστειτε εναν αγωνα με τερματισμο μεσα στην πολη και με συμμετοχες απο πολλες πολεις της Ελλαδος,τι αντικτυπο θα ειχε αλλα και ποσο θα ωφελουσε τουριστικα ιδιως αν γινοταν θεσμος.Συνεχιστε ετσι κυριοι της τοπικης αυτοδιοικησεως,μια ζωη μιζεροι χατζηελληνες τουρκορωμιοι θα ειστε,δεν προκειται να αλλαξετε ποτε,δηθεν Ελληνες που εχετε την ηλιθια εντυπωση πως καταγεστε απο τους αρχαιους κατοικους που ανακαλυψαν τον αθλητισμο.Αληθεια ρε τουρκοσποροι τι συνταρακτικο εχουμε δει εως τωρα για την περιφημη αυτη επετειο των εκατο ετων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.