Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Ανέστη, δε σε ξεχνάμε ποτέ»

Για μία ακόμη χρονιά, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς, τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της, Ανέστη Παπαδόπουλου, θυμίζοντας παράλληλα σε όλους, το ήθος και το πάθος του Ανέστη από τα πρώτα παιδικά του χρόνια, μέχρι και την πρόωρη στιγμή που μας άφησε…
Τμήματα της Ακαδημίας, υποδέχτηκαν αντίστοιχα του ΠΑΟΚ και των Κανονιέρηδων, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να χαρίζουν μια φανέλα του συλλόγου στη μητέρα του Ανέστη, με το όνομά του γραμμένο πάνω της. Για την ιστορία, οι… γηπεδούχοι επικράτησαν στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, με την… έδρα να παίζει το ρόλο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.