Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ «Οι Ατρόμητοι»

Με μια σεμνή αλλά ουσιαστικά επικοινωνιακή τελετή λήξης η καλαθοσφαιρική Ακαδημία «Ατρόμητοι» στις 14 Ιουνίου αποχαιρέτισε την 3η κατά σειρά χρονιά των δραστηριοτήτων της με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς, χώρο που αποτελεί την αγωνιστική έδρα της Ακαδημίας. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς, Κατερίνα Ζιούτα, και Νίκος Σερασκέρης και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Γαλλικού Χριστόφορος Πιπερίδης.

Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Άγιο Παντελεήμονα, το Γαλλικό, τις Μάνδρες και την Ξυλοκερατιά του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε μίνι φιλικούς αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν και οι γονείς, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Αισίως και αυτή τη χρονιά ολοκληρώσαμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες με μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών και την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους» δήλωσε ο προπονητής της Ακαδημίας «Ατρόμητοι», Κώστας Λαδάς και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο και να τους δείξουμε τις αρχές του αθλητισμού που -κυρίως -είναι η χαρά μέσω του παιχνιδιού, η διασκέδαση και η υγεία. Μέσα στην χρονιά που πέρασε ασχοληθήκαμε με τη διατροφή και με την φροντίδα του σώματος, ανταποκριθήκαμε σε φιλικούς αγώνες και αγωνιστικά παιχνίδια συνδυάζοντας τα με τη χαρά της επικοινωνίας και με οργανωμένες εκδρομές έτσι ώστε να δώσουμε στα παιδιά τη ροπή προς τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα».

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κώστας Καλογιάννης, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο προπονητής της Κώστας Λαδάς, για την απρόσκοπτη και σημαντική προσφορά και το έργο του προς τους Ατρόμητους. Επεσήμανε, δε, την σημαντική συνεισφορά των γονέων που υποστηρίζουν τα παιδιά και το έργο της Ακαδημίας με την παρουσία τους και με την οικονομική τους συμπαράσταση προκειμένου να υλοποιούνται οι προγραμματισμένες δράσεις της , καλώντας τους επιπλέον, να συνεχίσουν και αυτή τη χρονιά με την ίδια θέρμη καθώς όλα -σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο- γίνονται δυσκολότερα. «Τα ιδεώδη του αθλητισμού που μαθαίνουμε στα παιδιά είναι αυτά που θα τα προετοιμάσουν στον μεγάλο αγώνα της ζωής τους» κατέληξε ο Κος Καλογιάννης.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές των φιλικών αναμετρήσεων της βραδιάς οι οποίοι ήταν:

ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 99-02 Lay Up σε 1 λεπτό:
1. Δελησπύρου Στέφανος (Μάνδρες),

2. Μοαβίνης Γιώργος (Μάνδρες)

3. Δεβλέτογλου Κυπριανός (Παντελεήμων)


ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 03-04 Jump Shoot σε 1 λεπτό
1. Μπάμπος Βασίλης (Γαλλικός)

2. Σοιλεμεζιδης Νίκος (Γαλλικός)

3. Δεβλέτογλου Ιάκωβος (Παντελεήμων)


ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΜΗΜΑ 98-02 Lay Up σε 1 λεπτό
1. Δεληδημητρίου Χριστίνα (Παντελεήμων)

2. Βαβάκα Μυρτώ (Καμπάνης)

3. Γεωργιάδου Νεφέλη (Καμπάνης)


ΜΕΙΚΤΟ ΤΜΗΜΑ 05-06-07 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ
1. Ιγνατιάδης Χρήστος (Ν.Σάντα)

2. Κεσόφ Στάθης (Ξυλοκερατιά)

3. Πανταζίδου Μαρία (Ν.Σάντα)


Επίσης, δόθηκαν βραβεία και διπλώματα σε όλους τους αθλητές οι οποίοι πήραν μέρος σύμφωνα με το πρόγραμμα:
Αγώνας μεταξύ γονέων και παιδιών-(τμήμα 2005-2007)
Διαγωνιστικό παιχνίδι-(τμήμα 2005-2007)
Διαγωνιστικό παιχνίδι-(τμήμα2003-2004)
Διαγωνιστικό παιχνίδι -(τμήμα κοριτσιών)
Διαγωνιστικό παιχνίδι-(τμήμα1998-2002)

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με ανανέωση του ραντεβού των αθλητών για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και με τις καλύτερες ευχές για ένα ξεκούραστο και ανέμελο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.