Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς στο Λαογραφικό Μουσείο με θέμα τα παλιά επαγγέλματα. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια από τις 4 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 24 Μαϊου 2013 και συμμετείχαν 1050 παιδιά.
Τα επαγγέλματα του τσαγκάρη , του κουρέα, της μοδίστρας και του καφετζή – παντοπώλη αναβίωσαν μέσα από τις δράσεις του προγράμματος.

Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή, μέσα από τα εκθέματα του μουσείου αλλά και την τεχνολογία, με επαγγέλματα του τότε και του τώρα, με επαγγέλματα που έχουν χαθεί ή που αναβιώνουν, διασκέδασαν μέσα από βιωματικό παιχνίδι αλλά και κατανόησαν τις ανάγκες της κοινωνίας και πως αυτές διαμορφώνουν και καθορίζουν το επάγγελμα.

Ο ΟΠΟΝΓΑ ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης του Κιλκίς που πρόθυμα και άμεσα ανταποκρίθηκαν καθώς επίσης και τα δημοτικά σχολεία της Ευκαρπίας, της Κρηστώνης, του Αγιονερίου, του Καμπάνη, του Χωρυγίου, του Αγ. Πέτρου και της Ν. Σάντας.

Τέλος ο ΟΠΟΝΓΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τους μαθητές του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων του Δήμου Κιλκίς για τους πίνακες που φιλοτέχνησαν και διακόσμησαν τα μαγαζάκια των παιδιών. Συγκεκριμένα την Ηλιάδου-Καρυπίδου Ειρήνη, την Αποστολίδου Αναστασία , την Πορφυρίδου Μαρία, τον Τσούγκα Πλάτωνα, τη Ζούγρου Παναγιώτα και τον Μπερεδήμα Χρήστο.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΝΓΑ
ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.