Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ανήλικος πορτοφολάς με τη βοήθεια του πατέρα του

Συνελήφθησαν χθες (29.06.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, δύο ημεδαποί 14 και 39 ετών, κατά περίπτωση, για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, χθες το πρωί οι προαναφερόμενοι περιφέρονταν ως μικροπωλητές ειδών προικός και αφού ο 14χρονος έπεισε μία 83χρονη ημεδαπή να αγοράσει σεντόνια αξίας (40) ευρώ, κατά τη συναλλαγή της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (8.000) ευρώ και ακολούθως οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθησαν. Επίσης, κατόπιν αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο χώρος που είχε αποκρύψει ο 14χρονος το αφαιρεθέν πορτοφόλι, εντός του οποίου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (3.410) ευρώ.

Το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 83χρονη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και επιπλέον σε βάρος του 39χρονου, πατέρα του 14χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.