Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας

Υπογράφει η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας
"Στη συνεδρίαση της Τρίτης 11-6-2013, η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της στο Δασάρχη Γουμένισσας κ. Βούρτσα Γεώργιο και τη Δασοπόνο κ. Κατερίνα Τζιούνη , για την σύνταξη πρότασης σχεδιασμού περί της αξιοποίησης του χώρου του πρώην στρατοπέδου Καπετάν Γκόνου Δογιάμα στη Γουμένισσα.

Έγινε μια σοβαρή εργασία σαράντα μίας σελίδων με την φιλοσοφία της αισθητικής αναβάθμισης του στρατοπέδου, με απεικονίσεις των παρεμβάσεων, ενδεικτικό οικονομικό κόστος και διάγραμμα χρήσεως.

Το master plan που μας παρέδωσαν είναι μια μεγάλη προσφορά για τη Δημοτική Κοινότητα, τους κατοίκους της Παιονίας και όχι μόνο.

Η εργασία αυτή έγινε πέρα από τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις του Δασάρχη κ. Βούρτσα και αφιλοκερδώς.

Ως ελάχιστο δείγμα ευαρέσκειας συντάχθηκε ομόφωνα αυτή η ευχαριστήρια επιστολή η οποία θα αναγνωσθεί στη συγκέντρωση της 23-6-2013, θα κοινοποιηθεί στους ιδίους, στην προϊστάμενη αρχή του κ. Δασάρχη, στο Δήμο Παιονίας , στον τοπικό τύπο, και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο με ευθύνη της Δημοτικής Κοινότητας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.