Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Π. Ψωμιάδης: «Η Ρεπούση είναι εθνικά επικίνδυνη»

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρέσβειρα του εθνομηδενισμού και του αναθεωρητισμού ξαναχτύπησε. Για μία ακόμη φορά βγαίνει από την αφάνεια προσβάλλοντας βάναυσα τις μαρτυρικές μνήμες, τα χιλιάδες θύματα των Γενοκτονιών των Ελλήνων της Ανατολής, του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης, τα Ιερά και τα Όσια ενός περήφανου Έθνους.

Προσωπικά, δεν με εκπλήσσουν οι εμμονές της εθνικά επικίνδυνης κυρίας Ρεπούση. Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Ο εμπρηστικός λόγος της υπευθύνου Παιδείας ενός κόμματος που συγκυβερνά, εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια και βοηθά στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Θα ήταν φρόνιμο, τα πολιτικά κόμματα που επιχειρούν να σταματήσουν την εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής με αντιρατσιστικά νομοσχέδια, να βάλουν πρώτα στη θέση τους όλους αυτούς τους «αριστερόστροφους προοδευτικούς», που με παρόμοιες δηλώσεις ξύνουν πληγές, ενθαρρύνουν ακραίες συμπεριφορές, διχάζουν επικίνδυνα το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στην πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας του.

Η ποινικοποίηση του πατριωτισμού άνοιξε την Κερκόπορτα. Και η Άλωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.