Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας: "Ο κάθε ηλίθιος έχει για εχθρό και συναγωνίζεται τον πανηλίθιο"

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αγαθοπούλου: Τι θα πει ο Βενιζέλος στους ιδιοκτήτε...":
"Στο site υπάρχουν άρθρα εξαιρετικού ενδιαφέροντος τα οποία γεννούν προβληματισμό και όμως δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Αντίθετα μόλις εμφανιστεί κάτι που έχει σχέση με τοπικούς, αυτόματα ενεργοποιείται κάθε κομπλεξικός πικραμένος και αρχίζει το πανηγύρι. 
Το κακό είναι ότι ο κάθε πανηγυρτζής που πίσω από την ανωνυμία κατεβάζει τα εξ' αμάξης, στην πραγματικότητα θα ήθελε να είναι στη θέση αυτού τον οποίο λούζει. Αλλά ο δύστυχος είναι τόσο ανίκανος που ούτε λαμόγιο δεν μπορεί να γίνει. 

Τελικά η ρήση ότι ο εχθρός του φτωχού είναι ο φτωχότερος είναι πολύ σοφή και αποδεικνύεται καθημερινά εδώ μέσα, όπου ο κάθε ηλίθιος έχει για εχθρό και συναγωνίζεται τον πανηλίθιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.