Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων


Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων στην Ποντοκερασιά Κιλκίς από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Ο εορτασμός είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Μαρίας Γεράρδη-Πασσαλή.

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), οι Φίλοι της Βαλκανικής Χλωρίδας, το Εργαστήρι Χαρακτικής «Μαρία Γεράρδη-Πασσαλή» της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, το εικαστικό εργαστήρι του Συλλόγου Χίων Θεσσαλονίκης «Η Αγία Μαρκέλλα» και η Εικαστική Ομάδα «Τέχνη για το Περιβάλλον», με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνουν εκδηλώσεις στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων.

Εκδηλώσεις και δραστηριότητες στη διάρκεια της ημέρας

Έκθεση Ζωγραφικής-Χαρακτικής  «Φύση - Γυναίκα - Ζωή»


Η έκθεση περιλαμβάνει χαρακτικά και ζωγραφικά έργα και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της ζωγράφου & χαράκτριας Μαρίας Γεράρδη - Πασσαλή, δασκάλας και φίλης των συμμετεχόντων.

Εικαστική πορεία μνήμης
«Αφιερώματα στον ασφόδελο λειμώνα των ψυχών»
Ένα εικαστικό δρώμενο στα βήματα που χάραξε η εικαστικός Μαρία Γεράρδη - Πασσαλή, στηρίζοντας το έργο του κήπου επί σειρά ετών μέσα από την εικαστική δημιουργία, με κατάθεση χρωμάτων, φαντασίας και ψυχής.

Οργανωμένες ξεναγήσεις στον Κήπο των Αισθήσεων και στον Βοτανικό Κήπο

Πληροφορίες: 2310 471 613, bbgk@bbgk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.