Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Λέω όχι και μπορώ τη ζωή να κατακτώ»



Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους με τίτλο «Λέω όχι και μπορώ τη ζωή να κατακτώ». Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Βυζαντίου 10 στο Κιλκίς). Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού κι ένα για εφήβους (μαθητές γυμνασίου και λυκείου) στα οποία στόχος είναι μέσα από δραστηριότητες ατομικές κι ομαδικές, παιχνίδι ρόλων και ζωγραφική, τα παιδιά κι οι έφηβοι να κατανοήσουν πως το να ξέρω να λέω όχι (σε περιστάσεις αναγκαίες) είναι μια πολύ σημαντική δεξιότητα, με την οποία μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους από μελλοντικούς κινδύνους και κακοτοπιές. 

Οι ώρες των εργαστηρίων είναι 11:30-13:30 για τους εφήβους και 19:00-21:00 για τα παιδιά δημοτικού. Παράλληλα, θα γίνεται προβολή οπτικού υλικού σχετικά με τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Πρόληψης και θα διατίθεται έντυπο ενημερωτικό υλικό. Η δράση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή και τη συνεργασία των μελών του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 23410 75311 (πρωινές ώρες) ή και στο e-mail nireas@kpnireas.gr μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kpnireas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.