Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων της Περιφερειακής Οργάνωσης, των αντιπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας

Υπογράφει ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς Δημήτρης Ιωακειμίδης
"Ως γνωστόν το Θ΄Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, το Σάββατο 29 Ιουνίου και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, στην Αθήνα.

Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων της Περιφερειακής Οργάνωσης, των αντιπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των αντιπροσώπων Συνεταιριστών και Αγροτοσυνδικαλιστών για το Συνέδριο, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 από την 10:00 έως την 19:00 ώρα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 205, 4ος όροφος.

Για την εκλογή των 8 αντιπροσώπων της Περιφερειακής Οργάνωσης και των 5 γυναικών, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος αρκεί να έχουν περάσει 6 μήνες από την εγγραφή τους. Ενώ το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.).

Για την εκλογή των αντιπροσώπων της Αυτοδιοίκησης το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, που έχουν εκλεγεί στο Νομό και είναι μέλη του Κόμματος.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν είναι ένας (1) ανά 200 εκλογείς.

Για την εκλογή των Αντιπροσώπων των Συνεταιριστών και Αγροτοσυνδικαλιστών το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Συνεταιριστικών Οργανώσεων, οι αντιπρόσωποι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) και στις Ομοσπονδίες των Αγροτικών, Κτηνοτροφικών Συλλόγων που είναι μέλη του κόμματος.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν είναι ένας (1) ανά 200 εκλογείς.

Η υποψηφιότητα για κάθε περίπτωση υποβάλλεται με απλή δήλωση του ενδιαφερομένου στον Πρόεδρο της αρμόδιας Εφορευτικής Επιτροπής ή στον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Και πρέπει να συνοδεύεται με βεβαίωση της οικείας Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής, ή της ΝΟ.Δ.Ε., στην οποία θα αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος του Κόμματος, ότι δεν στερήθηκε του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, καθώς και η ημερομηνία εγγραφής του.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 14:00.

Όσα μέλη του κόμματος ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή των κάθε κατηγορίας αντιπροσώπων (Συνέδρων) των κομματικών Οργανώσεων στο Θ΄ τακτικό Εθνικό Συνέδριο του κόμματος οφείλουν να καταβάλλουν, επί αποδείξει, το ποσό των δύο ευρώ (€ 2,00).

Όσα μέλη του κόμματος επιθυμούν να είναι υποψήφιοι κατά την εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή των κάθε κατηγορίας αντιπροσώπων (Συνέδρων) των κομματικών Οργανώσεων στο Θ΄ τακτικό Εθνικό Συνέδριο του κόμματος, οφείλουν να καταβάλλουν, επί αποδείξει, το ποσό των πέντε ευρώ (€ 5,00) ως προϋπόθεση του παραδεκτού της υποψηφιότητάς τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.