Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Κορυφαίος στις ρίψεις ο Γ.Σ Μανδρών στα Τρίκαλα

Κορυφαίος σύλλογος στις ρίψεις απέδειξε ότι είναι ο Γ.Σ Μανδρών, αφού σάρωσε τα χρυσά μετάλλια στους πανελληνίους διασυλλογικούς αγώνες που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα στις 22-23 Ιουνίου 2013. Ο σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές: τους Κυριάκο Ζώτο, Δήμητρα Ζώτου, και Αλέξιο Προδανά οι οποίοι κατέκτησαν υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή τους Ιωάννη Χρίστογλου 5 χρυσά μεταλλεία και ένα χάλκινο, εκτοξεύοντας τον Γ.Σ Μανδρών στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. 
Ο αθλητής Κυριάκος Ζώτος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων κατακτώντας την πρώτη θέση σε δυο αγωνίσματα: στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 18,16 μ. και στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 54,50 μ.

Η αθλήτρια Δήμητρα Ζώτου κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια κάνοντας ρεκόρ στο αγώνισμα της σφυροβολίας με επίδοση 65,39 μ. και στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 43,25 μ.

Ο αθλητής Αλέξιος Προδανάς κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σφυροβολίας Παίδων με ατομικό ρεκόρ 74,31 μ. και την τρίτη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας σημειώνοντας 50,12 μ.

Οι παραπάνω αθλητές συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για ακόμη μια χρονιά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος με πρώτη συμμετοχή στους παγκόσμιους αγώνες παίδων που θα διεξαχθούν στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας αρχές Ιουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου