Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Απονομές ζωνών στο Τζούντο από τον Α.Σ. "Αίας Κιλκίς"

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις προαγωγικές εξετάσεις ζώνης (SHINKYU) οι τζουντόκα του Α. Σ. Αίας Κιλκίς που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στον Νομό το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στο παλαιό κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Κιλκίς.
Στις υψηλού επιπέδου βαθμού δυσκολίας εξετάσεις οι αθλητές - αθλήτριες εξετάστηκαν στην Ιστορία του αθλήματος στους κανονισμούς τις θεμελιώδεις αρχές, στις τεχνικές ανατροπών (NAGE WAZA) ,τεχνικές εδάφους (ΚATAME WAZA) και προήχθησαν οι παρακάτω:

GOKYU - 5 KYU ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΜΠΙΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΚΑΡΥΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΒΑΡΑΠΑΕΒ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΙΤΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΡΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΥΡΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΥΤΣΑ ΑΓΛΑΙΑ - ΖΩΗ

ΑΛΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

YONKYU - 4 KYU ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ

ΒΑΡΑΠΑΕΒ ΙΩΑΝΝΗΣ

Οι εξετάσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Βαλκανικού τμήματος KIWI JUDO CLUB OSAKA της Ιαπωνίας (μέλος του οποίου έγινε πρόσφατα ο Α. Σ. Αίας Κιλκίς) με εξεταστική επιτροπή τον τεχνικό σύμβουλο και επίτιμο μέλος του KIWI JUDO CLUB OSAKA Sensei Μαϊστρέλλη Αυγερινό 3 DAN και τον προπονητή του Α. Σ. Αίας Κιλκίς Sensei Καρύτσα Αθανάσιο πτυχιούχο Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. 2 DAN.

Στην διαδικασία των εξετάσεων οι οποίες κράτησαν 5 ώρες παραβρέθηκαν οι γονείς των αθλητών και η πρόεδρος του Α. Σ. Αίας Κιλκίς Κα Βασιλειάδου Έφη η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές -τριες για την κατάκτηση των ζωνών, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του τμήματος τζούντο Φάρμα Κουκάκη, το κατάστημα ο Ποδηλάτης και την βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων Philippos Sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.