Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Όλοι μαζί στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης!"

Υπογράφουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
"Οι ξεκάθαρες απειλές που εκτόξευσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος για 20.000 άτομα που "δεν εγγυώνται τι θα γίνει" την ημέρα του 2oυ Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Pride) δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάμψουν την απόφασή μας να το στηρίξουμε ή να συμμετέχουμε σε αυτό, θα έπρεπε, όμως, να απασχολήσουν, επιτέλους, τις αρμόδιες Αρχές και κυρίως τη Δικαιοσύνη, καθώς ο ρατσιστικός λόγος που, μάλιστα, προέρχεται από θρησκευτικό λειτουργό και υποκινεί σε εγκλήματα μίσους αποτελεί ακόμα ποινικό αδίκημα στην ελληνική έννομη τάξη.

Παράλληλα, οι αθρόες προσαγωγές διεμφυλικών ατόμων από αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες αποτελούν ξεκάθαρη στοχοποίηση των ανθρώπων αυτών και προσπάθεια εκφοβισμού τους από όργανα του κράτους που δεν έχουν καμία τέτοια αρμοδιότητα. Η αστυνομία καλό θα είναι να κάνει την δουλειά της που, σε σχέση με το pride, είναι πρωτίστως η προστασία του απέναντι στα άτομα που ήδη απειλούν την ασφαλή διεξαγωγή του. 


Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είμαστε παρόντες στο gay pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιατί στην αγάπη δεν χωράει ανισότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.