Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς στους εργαζομένους της ΕΡΤ

"ΤΟ Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς σε έκτακτη συνεδρίαση στις 12/6/2013 εκφράζει την αλληλεγγύη του και συμπαράσταση του στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και καταγγέλλει την πραξικοπηματική ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της κυβέρνησης, η οποία βάζει λουκέτο στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 
Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ πλήττει την αξιοπιστία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η κυβέρνηση διαθέτει «τη δεδηλωμένη» στη Βουλή με δεδομένες τις δημόσιες διαφωνίες των δύο εκ των τριών κομμάτων που την στηρίζουν.

Η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις στους ελεγκτές της ΤΡΟΪΚΑ που βρίσκονται στη χώρα.

Βήμα – βήμα καταργεί Δημόσιους Οργανισμούς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, προκειμένου να πετύχει τον στόχο των 14.500 απολύσεων έως τέλος του Ιούλη.

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλήρη επίγνωση και συνείδηση όσων συμβαίνουν και αντιστέκονται, υπερασπιζόμενοι τα αυτονόητα που αμφισβητούνται!!

Όλοι οι Έλληνες ΔΕΝ συγχωρούν τις αήθεις παρεμβάσεις στην Ελευθερία και στη Δημοκρατία και απαντούν αντιστεκόμενοι!!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να φωνάξουν ένα διαρκές και παρατεταμένο ΟΧΙ σε ότι επιβουλεύεται ακόμα και την ίδια τους την ύπαρξη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία να δώσουν ηχηρό παρών στις κινητοποιήσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που δοκιμάζονται σκληρά.

Η σιωπή ερμηνεύεται ως αδυναμία – συμφωνία – παράδοση.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια απάθειας και παρατήρησης από μακριά.

Η κυβέρνηση δεν μας σέβεται, όπως οφείλει, εμείς θα την εξαναγκάσουμε να μας σεβαστεί, δεν θα της αφήσουμε άλλο δρόμο.

ΕΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ να αποτρέψουμε παρόμοιες ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ στα Δημόσια Νοσοκομεία και την Πρόνοια.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την απόσυρση της κατάπτυστης ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.