Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Δύο χρυσά μετάλλια ο Κ. Χαμουρούδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στη Λάρισα

Στη Λάρισα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων και ανάμεσα στους αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν και ο Κιλκισιώτης βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος αγωνίζεται με το χρώματα του συλλόγου βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Ο Χαμουρούδης, σταθερός στις μεγάλες επιδόσεις για μία ακόμη χρονιά, συνέχισε να στέκεται σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στην κατηγορία του (Α 50-54), κάτι που το επέδειξε και στη Λάρισα κατακτώντας με άνεση τα χρυσά μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα που έλαβε μέρος.
Στο άλμα σε μήκος ήταν νικητής με 4,95 μ , ενώ στο “δικό” του αγώνισμα τον ακοντισμό , επικράτησε με βολή στα 43, 98 μ.

Πλέον ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής, ο οποίος πλέον διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, θα ακολουθήσει πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική μας ομάδα στο Βαλκανικό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.