Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ισόβια σε 50χρονη που έκοψε το πέος του άντρα της

Σε ισόβια κάθειρξη με τη δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μια γυναίκα από δικαστήριο της Νότιας Καλιφόρνιας, η οποία αφού έκοψε το πέος του εν διαστάσει συζύγου της, το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.
Η Κάθριν Κιου, 50 ετών, καταδικάστηκε για βασανισμό και επίθεση στον πρώην σύζυγό της. Η Κιου νάρκωσε τον άντρα της, τον έδεσε και αφαίρεσε το πέος του με ένα μαχαίρι. Ύστερα το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Ο δικηγόρος της 50χρονης υποστήριξε ότι η Κιου είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε νεαρή ηλικία, κάτι που της προκάλεσε μετα-τραυματικό στρες. Δήλωσε, επίσης, ότι η γυναίκα έχει μετανιώσει για τις πράξεις της.

«Βαθιά μέσα μου ήλπιζα για μια πιο παραδειγματική καταδίκη», δήλωσε το θύμα. «Ίσως κάποια στιγμή καταφέρω να βρω ένα τρόπο να είμαι ευτυχισμένος, αλλά ποτέ πια δεν θα αισθάνομαι ολοκληρωμένος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.