Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Τρίτη άποψη, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε τίμιους και μη. Σε νέους και πολιτικά απολιθώματα.
@@ Χρόνια μας πολλά και να μας ζήσει το «ζευγάρι».
@@ Ποιος ξέρει, μπορεί να «τελειώσει» η ζωή τους προτού μας «θάψουν».

@@Τώρα λέτε να εξαντλήσουν την τετραετία ή θα μας εξαντλήσουν μέχρι το τέλος της τετραετίας;

@@Έχω ακούσει για ανακυκλώσιμα παλαιά υλικά, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα υπήρχαν και υπουργοί ανακυκλώσιμοι.

@@ Το βράδυ των εκλογών του 2007 ο κ. Βενιζέλος πήγε μόνος στο Ζάππειο και μεταξύ άλλων είπε για τον ΓΑΠ : «Δεν είναι ντροπή να πάει να βρει καμιά δουλειά». Τώρα αν είχε δίκαιο ή άδικο εσείς θα το κρίνετε.

@@ Αυτόν τον μήνα είχαμε μόνο μία άρση βουλευτικής ασυλίας. Δεν χρειάζεται νομίζω να γράψουμε από ποιο κόμμα;

@@ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ πριν από το Πάσχα είπε: «Χρειάζεται φρεσκάρισμα η κυβέρνηση». Και έκανε φρεσκάρισμα με ιστορικά κειμήλια. Χρυσοχοϊδης, Κουκουλόπουλος!!

@@ Τώρα θα ρωτήσετε: «Αφού ο Χρυσοχοϊδης δεν διάβασε το προηγούμενο μνημόνιο άρα δεν θα διάβασε και δεν θα ξέρει τι γράφει το νέο μνημόνιο, πως θα το εφαρμόσει;» Μη ρωτάτε. Κατά την ΠΑΣΟΚική μέθοδο.

@@ Δηλαδή αυτή που έφεραν στο χείλος του γκρεμού την χώρα από το 2009, σήμερα οι ίδιοι αποτυχημένοι θα μας σώσουν;

@@Ο Τούρκος αθλητής της ΕΛΛΗΝΟρωμαϊκής πάλης Ριζά Καγιάλπ είπε: «Ντροπή σας που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιου και τους Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά». Τι είπατε; Αν τον διέγραψαν;

@@ Όχι εκεί δεν έχουν τους δικούς μας «ψευτοαντιρατσιστές» για να τον διαγράψουν όπως την Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν.

@@ Είπαν πως ο ¨συνεταιρισμός¨ Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ θα είναι με ορίζοντα τετραετίας. Μήπως ήθελαν να πούνε, ορίζοντα τετραμήνου;

@@Λέτε να ζητήσει και γραφείο ο Βενιζέλος στο Μαξίμου; Εκεί θα έχει μεγάλη πλάκα, αν ζητήσει ο Βενιζέλος να παρουσιάζουν όπλα οι Εύζωνοι!!! Όλα να τα περιμένει κανείς από τον Βαγγελάκη.

@@ Τώρα τι την ήθελαν την Φώφη υφυπουργό Άμυνας; Δηλαδή έλειπε το γέλιο στο πεντάγωνο;

@@ Εμ το άλλο. Μέχρι τώρα λέγαμε βρέθηκε θέση για το Δελφινάριο (Θέατρο) για τον Άδωνη και αυτή πέρασαν τον υπουργείο Υγείας για θέατρο. Ε νομίζω πως στην βουλή πρέπει να υπάρχει και σχολή θεάτρου.

@@ Και όμως, από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έμαθα πως ήδη το σύστημα υγείας άρχισε να πηγαίνει καλύτερα!

@@ Από διάφορα νοσοκομεία της Ελλάδος, μόλις έμαθαν ότι υπουργός υγείας έγινε ο Άδωνης, άδειασαν πολλά κρεβάτια, αφού οι ασθενείς άρχισαν να πηδάνε από τα μπαλκόνια.

@@ Τουλάχιστον δεν θα το βλέπουμε κάθε πρωί στα κανάλια και στα παράθυρα να μας ανεβάζει την πίεση. Έτσι θα έχουμε μείωση στην κατανάλωση των χαπιών πίεσης.

@@ Και το εβδομαδιαίο κουίζ: «Ποιος περιφερειάρχης κόμματος του Εθνικού Κοινοβουλίου, δεν θέλει να έχει βουλευτή του κόμματός του στο Κιλκίς;»

@@ Π. ΡΗΓΑΣ βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Τα νέα μέτρα θα είναι αναπόφευκτα αν δεν κάνουμε την δουλειά μας σωστά». Δηλαδή αν εσείς κάνετε μακακίες θα την πληρώσει ο λαουτζίκος;

@@ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Η νέα Κυβέρνηση δεν έχει το άλλοθι της ΔΗΜΑΡ, που ήταν αποσμητικό χώρου». Δηλαδή η ΔΗΜΑΡ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αποσμητικό χώρου;

@@Θυμόσαστε το σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ που έλεγε: «το ΠΑΣΟΚ μπορεί». Μόνο που τώρα γέρασε και σπάνια θέλει και λιγότερο μπορεί.

@@Στις συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, οι συνδικαλιστές της Νεοδημοκρατικής παράταξης ήταν μόλις 6%. Καλά τόσους πολλούς δεξιούς διόρισε η Ν.Δ;

@@ΣΑΜΑΡΑΣ: «Μας ενώνει το συμφέρον της χώρας». Και εμάς μας ενώνει το συμφέρον των πολιτών.

@@ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ: «Καρικατούρα που πρέπει να αποκρουστεί ο δικομματισμός». Φωτούλη, σαν πολύ φόρα δεν πήρες; Τράβα χειρόφρενο.

@@ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ: «Διεφθαρμένα κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ». Σσσσσσσσσσσς. Μη το πεις πουθενά. Αυτό δεν το ξέρει κανείς!!!

@@ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «Τα έχω πάρει στο κρανίο. Η ηλιθιότητα δεν πάει στα βουνά. Τι να πω για την στάση του κ. Κουβέλη;» Και οι Θεσσαλονικείς το ίδιο λένε για σένα.

@@ Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του 2ου Λυκείου Κιλκίς καθώς και όλους τους καθηγητές, που για τρία χρόνια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο απέναντι στο γιο μου όσο και σε όλα τα παιδιά.

Τα ξαναλέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου