Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για τα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΣΤΙΒΟΥ 2013 στο Κιλκίς



Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι συμμετοχές για τους αγώνες στίβου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» , αφού σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις συμμετοχής που κατατέθηκαν μέχρι προχθές στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν στη μεγάλη γιορτή του στίβου στο Κιλκίς.

Η Οργανωτική επιτροπή των αγώνων δε κρύβει την ικανοποίησή της για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και όλα δείχνουν πως αύριο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς , ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και τον Δήμο Κιλκίς , θα διοργανώσει τους μαζικότερους και πιο επιτυχημένους αγώνες από την θεσμοθέτησή τους, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια από τη μάχης και την απελευθέρωση του Κιλκίς.

Οι αγώνες με ώρα έναρξης 16.00 θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα και η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.