Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Το 2ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς τραγουδά σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μια πανέμορφη μουσική συναυλία διοργανώνουν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.

Ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού . Κάτω από το φως του φεγγαριού ο μουσικός του σχολείου κ. Γιώργος Κοσίδης με την ορχήστρα του σχολείου και οι μελωδικές φωνές των παιδιών της 25μελούς χορωδίας θα πλημμυρίσουν το παρκάκι μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης Παίζουν ζωντανά και τραγουδούν οι: Γιώργος Κοσίδης, Ηλίας Μωσαΐδης, Χαρούλα Πάπαρη, Ζωή Παπαδοπούλου.


Στην συναυλία συμμετέχει η ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς.

Η χορωδία των παιδιών θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα μέρος από τα τραγούδια που έχουν γράψει τα παιδιά, τα έχουν μελοποιήσει με τη βοήθεια του κ. Κοσίδη και τα έχουν ηχογραφήσει σε στούντιο . Τα τραγούδια αυτά συμπεριλαμβάνονται σε ένα μουσικό cd που θα κυκλοφορήσει την ημέρα της εκδήλωσης.

Φαναράκια χειροποίητα και κορδέλες που θα κρέμονται από τα δεντράκια θα συμπληρώσουν το όμορφο σκηνικό .

Στα μικρά δρομάκια του πάρκου θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών εμπνευσμένα από τους στίχους των τραγουδιών που θ’ ακουστούν , καθώς και έκθεση με όλο το εκπαιδευτικό υλικό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά όλων των τάξεων στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και του Δήμου Κιλκίς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.