Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο ΓΑΣ Κιλκίς τίμησε τα 100χρονα της απελευθέρωσης - ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - Ένα Πανελλήνιο ρεκόρ, μεγάλες επιδόσεις & πρωτοφανής συμμετοχή.

Τα «Ελευθέρια» 2013 που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς πέρασαν στην ιστορία και πλέον ο απολογισμός της πιο επιτυχημένης διοργάνωσης από καταβολής του θεσμού λαμβάνει ήδη χώρα.

Ο σχεδιασμός της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδιαίτερα του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Κωνσταντινίδη και των Εφόρων Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, απέδωσε στο μέγιστο βαθμό σε ότι έχει να κάνει με την πρωτοφανή συμμετοχή αλλά και άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση των αγώνων. Τα θετικά σχόλια και οι εξαιρετικές εντυπώσεις προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που καθιστά την φετινή διοργάνωση σαν την πιο επιτυχημένη όλων των εποχών , με τον σύλλογο του Κιλκίς να τιμά με τον πιο εμφατικό και επίσημο τρόπο τα 100 χρόνια από την μάχη και απελευθέρωση της πόλης.

Στο στάδιο του Κιλκίς αγωνίστηκαν το Σάββατο περισσότεροι από τετρακόσιοι αθλητές και αθλήτριες , εκπροσωπώντας 27 διαφορετικούς συλλόγους από την Αθήνα μέχρι την Ήπειρο και από τη Θεσσαλία μέχρι τη Θράκη. Στους αγώνες σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις στα περισσότερα από τα αγωνίσματα ενώ το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν παντού πολύ υψηλό.

Ξεχώρισαν ιδιαίτερα το 44''56 της Ολυμπίας Καραγιάννη στα 300 μ εμπ που είναι και η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα όπως και το 45''14 της Άννας Κιάφα (5η επίδοση όλων των εποχών). Ακόμη τα 63,27 μ της Δήμητρας Ζώτου στη σφυροβολία (ακόμη μια επιβεβαίωση του ορίου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων ) το 17,92 μ του Κυριάκου Ζώτου στη Σφαιροβολία Παίδων, το 25'06''93 της Ευρυδίκης Ασημακίδου στα 5000 μ βάδην (13η επίδοση όλων των εποχών για τις Κορασίδες), το 10''48 της Σοφίας Ιωσηφίδου στα 80 μ Παγκορασίδων Α' και το 12''71 της Ολυμπίας Μπέκου Φερρες στα 100 μ Κορασίδων που σημειώθηκαν με ιδιαίτερα αρνητικό άνεμο και τα 6,56 μ του Θοδωρή Τσώτσου στο μήκος των Παμπαίδων Α'.

Από τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν , πέρα από την εξαιρετική Ευρυδίκη Ασημακίδου , πολύ αξιόλογες επιδόσεις σημείωσαν η Ελένη Κωνσταντινίδου στα 300 μ εμπ με 49''20 (ατομικό και ρεκόρ συλλόγου), το 16'38''54 της δεκατριάχρονης Ελένης Φωτιάδου στα 3000 μ βάδην, τα 38,83 μ της δίδυμης αδελφής της Βέρας Φωτιάδου στη σφύρα παγκορασίδων και το 3'35''56 της ενδεκάχρονης Φανής Αβράμογλου στα 1000 μ .

Ο ΓΑΣ Κιλκίς με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τους αγώνες ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που τίμησαν με την αγωνιστικότητα και την παρουσία τους του αγώνες, τους πολυάριθμους “αφανείς” εργάτες των αγώνων αλλά όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των φετινών “Ελευθερίων”, τους χορηγούς επικοινωνίας και το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική υποστήριξη και φυσικά όλους τους θεατές που ήρθαν στο στάδιο και βοήθησαν με το χειροκρότημα τους την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών.


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.