Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η Τόλμη Κιλκίς στην Πάτρα για πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF


Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος στην Πάτρα στις 10-11-12 Μαΐου 2013. Το πρωτάθλημα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και είναι η κορυφαία διοργάνωση διότι συγκροτείται η εθνική ομάδα.

Οι πρώτοι των κατηγοριών στους εφήβους- νεάνιδες θα συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό, στην Πορτογαλία και των ανδρών-γυναικών στο Μεξικό. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις έφταναν τις έξι. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα τερέν εκ των οποίων το ένα υπερυψωμένο τύπου ολυμπιάδας.

Με ηλεκτρονικό σύστημα Dae Do, video replay και σε κάθε ένσταση, για πρώτη φορά, υπήρχε προβολή σε δυο οθόνες για να βλέπουν οι αγωνιζόμενοι και προπονητές, με διαφάνεια για τη σωστή κρίση των διαιτητών.

Η παρουσία του υπεύθυνου διαιτησίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας WTF και ευρωπαϊκής ETU, Mr Chakir Chelbat, με την ομάδα του έκανε πιο υπεύθυνη τη στάση όλων των διαιτητών με αποτέλεσμα να συγκροτηθεί μια άξια εθνική ομάδα και στους δυο κατηγορίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στων Ε/Ν είχαν οι ηλικίες από 1996 έως 1999 και στων Α/Γ ο μικρότερος από 1997 και κάτω.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες.

- Καϊκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 46 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αλλά στερήθηκε τον τελικό με ελάχιστη διαφορά. 




Στην δεκαεξάδα:
- Αναστασιάδης Σεβαστιανός, εφήβων -59 και ανδρών -58 κιλά.
- Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, εφήβων -63 και ανδρών -63 κιλά.
- Καπατσολίδης Βασίλειος, εφήβων -68 κιλά
- Δανιηλίδης Χαράλαμπος, ανδρών -68 κιλά
- Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων -59 κιλά
- Παπαδοπούλου Πηνελόπη, νεανίδων -55 και γυναικών -53.

Μετά από μια νίκη αλλά με κάποια λάθη, που ήταν η αιτία, δεν κατάφεραν να προκριθούν παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Σημαντική ήταν η προσπάθεια των αθλητών-ριών που αγωνίστηκαν στις δυο κατηγορίες ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, παρά την ηλικία τους:
Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, Παπαδοπούλου Πηνελόπη. 

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θετικού ή αρνητικού, από όποια γωνία κι αν το βλέπεις, η ουσία είναι ότι αποκομίζεις οφέλη. Η εμπειρία γίνεται μεγαλύτερη για να μπορείς να σταθείς σε ένα επίπεδο σοβαρό στις επόμενες διοργανώσεις που ακολουθούν, οποιοδήποτε χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές-ριες του συλλόγου και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία. Επίσης καλή επιτυχία σε στην εθνική ομάδα Ε/Ν στο πανευρωπαϊκό και Α/Γ στο παγκόσμιο που θα διεξαχθούν μέσα στο 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.