Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τι λέει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τα βιολογικά;

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Κιλκίς 
"Πληροφορούμαστε από δημοσίευμα στις "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ότι την ερχόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στο Κιλκίς ενδεχομένως ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Τσαυτάρης μαζί με τον κο Βενιζέλο.

Όσοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κο Υπουργό ας τον ρωτήσουν (μεταξύ άλλων σημαντικών που απασχολούν τους αγρότες): τι γίνεται με εκείνο το πρόγραμμα των βιολογικών; Θα βγάλει οριστικά αποτελέσματα το Υπουργείο και πότε; Υλοποιήθηκαν αυτά που έλεγε στον Τομεάρχη Αγροτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Κ. Γιοβανόπουλο σε Ερώτησή του στη Βουλή; http://youtu.be/XBJZneg7pzg 


Ολοκληρώνεται ήδη το 2ο από τα πέντε έτη του προγράμματος χωρίς να ξέρουν οι αιτούντες αν συμμετέχουν επίσημα στο Πρόγραμμα! Και στο Ν. Κιλκίς είναι περισσότεροι από 800 (οι οποίοι καλούνται να τηρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής: διαφορετικό τρόπο καλλιέργειας, μικρότερες ποσότητες παραγωγής, κόστος πιστοποίησης, κλπ)!. 

Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα από το Υπουργείο ή απλά αναδιοργανωσιά;
Πάντως αν πάει για ρεκόρ Γκίνες στην καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων ...πρέπει να το έχει καταρρίψει, δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο ...θα καταστραφούν οι αγρότες και το Πρόγραμμα."

2 σχόλια:

  1. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί , μήπως στους άλλους που κάναν την αντισυγκέντρωση έριξες καμία , κουνήθηκες καθόλου? Ρε μπας και δεν ήσουν καν εκεί, κουταλιανέ ?χαχαχα!

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.