Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Στον Α. Τζιτζικώστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Φωτόπουλο και τον Αντιπρόεδρο και Περιφερειακό Σύμβουλο της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Γιώργο Φεστερίδη, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενημερώθηκε τους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα στην ΠΚΜ, με επίκεντρο το θέμα της αστυνόμευσης που έχει ανακύψει στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, με ιδιαίτερη αναφορά στα σοβαρά ζητήματα της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ έκαναν λόγο και για την ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο έργο τους. 

Τέλος, αναφέρθηκαν στο θέμα της μετακίνησης προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της ΠΚΜ, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.