Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επίσκεψη της ΕΠΣΚ στο νοσοκομείο Κιλκίς

Την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Κιλκίς επισκέφθηκε παραμονές του Πάσχα κλιμάκιο των μικτών παιδικών ομάδων της ΕΠΣΚιλκίς, συνοδευόμενο από τον προπονητή τους και μέλη του Δ.Σ., όπου παρουσία του Προέδρου του Νοσοκομείου και σύσσωμου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος, μοίρασαν λαμπάδες ,τσουρέκια ,μπάλες, παιχνίδια , βιβλία κλπ δώρα στα παιδιά που θα έκαναν Πάσχα μέσα στο Νοσοκομείο.
Η ενέργεια τους αυτή , που έγινε στα πλαίσια της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης κυρίως προς τη νεολαία, ενθουσίασε, όπως ήταν φυσικό τα παιδάκια και προκάλεσε συγκίνηση και ικανοποίηση τόσο στους γονείς, όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.