Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Αστυνομίας σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Χθες (12.05.2013) κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή Καρατζά Λάκκος και στην περιοχή των Σκουριών της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, άτομα προκάλεσαν επεισόδια και επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης. 
Από τις Σκουριές Χαλκιδικής συνελήφθησαν τρία (3) άτομα (γυναίκες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης, της απρόκλητης εξύβρισης και της απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου.

Τραυματίσθηκαν συνολικά οκτώ (8) αστυνομικοί, εκ των οποίων πέντε (5) από σκάγια και τρεις (3) από δαγκώματα εκ των δυο συλληφθεισών.

Το προανακριτικό έργο για τα επεισόδια στην περιοχή Σκουριές διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, ενώ για τα επεισόδια στην περιοχή Ρέμα Καρατζά Λάκκος ανατέθηκε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

4 σχόλια:

  1. Πρέπει να πάρουμε μια γεύση απ' αυτά που μας περιμένουν όταν έρθει η ώρα των Κρουσσίων...
    Γιατί εδώ θα χυθεί περισσότερο αίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μνημονια και εξαθλιωση των εργατων και εμεις ασχολουμαστε με τα βουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσεις εκει στον συριζα εχετε καταλαβει γιατι εφεραν στην ελλαδα μας αυτα τα καταλοιπα του ανθρωπινου ειδους(τους λαθροεισβολεις υπανθρωπους εννοω);εχετε καταλαβει γιατι ο ΕΠΟΝιτης Μπομπολας λυσσαξε με την χρυση αυγη;η ιστορια με τα απορρηματοφορα του Μπομπολα στην απεργια στον δημο αθηναιων και η χρησιμοποιηση πακιστανων "μεταναστων" σας λεει κατι;μηπως οταν θα ερθει η ωρα θα τους χρησιμοποιησουν ως κατασταλτικη δυναμη(παντα δημοκρατικα!) για να παταξουν οποιαδηποτε αντιδραση σε καταστασεις τυπου χαλκιδικης;εχετε σκοπο να ξυπνησετε ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 8:43 δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λες
    Είμαι ενεργό μέλος του Μετώπου στο Κιλκίς
    Εννοείς ότι οι Χαλκιδική είναι γεμάτη αριστερούς ; !! Αν δεν κάνω λάθος μια ζωή δεξιά έβγαζε
    Εννοείς ότι στο Κιλκίς είμαστε επίσης αριστεροί; !! Μια ζωή δεξιά βγάζουμε
    Τι εννοείς λοιπόν;
    Και φυσικά σου κάνω την ερώτηση: Τι σημασία έχει τι είναι κάποιος κομματικά ή αν δεν είναι καθόλου κομματικός ; Έχει καμιά σημασία όταν θα δηλητηριάζεται; ή θα εκδιωχθεί ; ή θα τον κάνουν πακέτο στην αστυνομία για πράγματα που δεν έκανε;
    Ξεκολλήστε! Εσύ ζητάς από τον κόσμο να ξυπνήσει - αλλά και μόνο το ύφος που γράφεις και η χροιά που δίνεις στο θέμα, δείχνει ότι ΕΣΥ είσαι αγκιστρωμένος.
    Δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είμαστε άνθρωποι που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ;!!! Πρέπει να έχουμε ταμπελίτσα ; Οι Σουηδοι που διάβασαν 20/3 το κείμενό μας και αυτοί κομματικά στελέχη είναι; Οι Καναδοί που επικοινωνούμε και αυτοί με τα ελληνικά κόμματα έχουν να κάνουν; ή οι Φινλανδοί που μας στέλνουν υλικό για τα χάλια που ζουν με τα μεταλλεία - είναι συριζοουρές;

    Αν δεν καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ότι μόνο η ξεκάθαρη σκέψη και η κοινή δράση θα μας βοηθήσουν, τότε και ο ίδιος ο Τσε Γκεβάρα να έρθει να μας γίνει μπάστακας, θα φάει και αυτός από τα συκώτια μας - και θα είμαστε άξιοι δημιουργοί !

    Δεν έχουμε χρόνο για ανόητα σχόλια και πολλά μπλα μπλά - αλλά ως ΥΓ να γράψω ότι εγω έζησα τη δική σου ΧΑ στο σβέρκο μου και στο χρώμα μου και στο βιογραφικό μου και στο βαθμό μου και στο σπίτι που μπόρεσα να νοικιάσω και σε πολλά πολλά άλλα - σε άλλη χώρα. Και εκεί τότε έφταιγαν οι ξένοι που τους έπαιρναν τις δουλειές - που κανείς τους δε ζητούσε να αναλάβει. Γύρισα ακριβώς για αυτούς τους λόγους στην Ελλάδα. Και δε σκοπεύω να κάνω κανενός Μπόμπολα, μόμπολα ή κόμματος το χατίρι και να αφήσω τον τόπο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.