Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η "Χαοτική Άννα" από την Ανοικτή Οθόνη Κιλκίς

Η «ΑΛΛΗ» ΙΣΠΑΝΙΑ (σύγχρονος ισπανικός κινηματογράφος)
«CAOTICA ANA»-ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΝΑ
Σκηνοθεσία: Julio Medem, , παραγωγή 2007, διάρκεια 118΄
Παίζουν: Manuela Vellés (Ana), Charlotte Rampling (Justine), Bebe Rebolledo (Linda), Nicolas Cazalé (Said), Asier Newman (Angl
Προβολή: Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 -Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπόθεση της ταινίας: Η Άννα, μια νέα κοπέλα παθιασμένη για τη ζωή και την ζωγραφική, αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Εκεί ανατρέχει, σαν σε αντίστροφη μέτρηση, τέσσερα χρόνια της ζωής της και διαπιστώνει ότι δεν μένει μόνη της, ότι η ύπαρξή της είναι σαν μια συνέχεια άλλων ζωών νεαρών γυναικών που βρήκαν τραγικό θάνατο. Σε αυτό το πνευματικό και πραγματικό ταξίδι, η Άννα μας γνωρίζει τις εμπειρίες, τη μνήμη και το χάος της.

Φιλμογραφία σκηνοθέτη:
7 Ημέρες στην Αβάνα (2012)
Δωμάτιο στη Ρώμη (2010)
Η Χαοτική Ζωή της Άννας (2007)
Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου (1998)

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»

(για κάθε άλλη πληροφορία στον υπεύθυνο της Ανοικτής Οθόνης Γιάννη Τσιτσίμη στα 6977224923 και cinemaclubkilkis@gmail.com)

Όλες οι προβολές ισπανικών και ισπανόφωνων ταινιών πραγματοποιούνται με τη στήριξη της πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και του Ινστιτούτου Θερβάντες

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!

-Συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε ένα 2ήμερο στη μνήμη του συγγραφέα της πόλης μας, Λάζαρου Παυλίδη (14 και 15/5) με προβολή της ταινίας του Τάσου Ψαρά «Καραβάν Σαράι» την Τρίτη 14 Μαϊου, ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.

-Αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο 22-26 Μάη με ταινίες από Ισπανία, Αργεντινή, Ισημερινό και Κούβα καθώς και εμφάνιση της εφηβικής ομάδας κρουστών του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς υπό το Λευτέρη Αγγουριδάκη

-Αφιέρωμα στο σύγχρονο βαλκανικό κινηματογράφο

σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς: 2-7 Ιουλίου θερινός κινηματογράφος λόφου Κιλκίς «Δημήτρης Ζωηρός» στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κιλκίς 1913-2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.